Face Special

PLASMA LIFT MED PLAXPOT

Ögonlocksplastik utan kniv och utjämning av rynkor.
Den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin!

PLASMALJUS TEKNOLOGI:
Plaxpot är ett revolutionerande ansiktslyft som inte kräver någon operation. Den stramar och lyfter huden med omedelbart resultat.
Plasmaljus är en ickekirurgisk ickeinvasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor.
När du som kund kommer till mig vill jag att du ska få ut maximalt av mina behandlingar. Jag skräddarsyr  mina behandlingar efter vad du och din hud behöver, därför kan behandlingarna se olika ut från gång till gång och från kund till kund. När du väljer att göra en avancerad behandling som Plaxpot är det viktigt att vi gör en konsultation först för att kunna uppnå bästa möjliga resultat. En konsultation kostar 250 kr, detta dras av på din bokade behandling.
För att du ska kunna boka behandling med Plaxpot måste du ha antingen varit i kontakt med mig eller varit på konsultation.
 
Användningsområden:
•Uppstramning av slapp hud, tex hängande ögonlock, påsar under ögonen, hängande hud på halsen och kinderna.
• Korrigering av rynkor, fina linjer och ojämn hy.
• Korrigering av ärr, bristningar, milier, gropar och ojämnheter.
 
VAD ÄR PLASMALJUS?
Plasma är enligt fysiken det fjärde tillståndet av materia efter fast, flytande och gas. Det upptäcktes första gången 1879 av William Crookes som kallade det för ”lysande materia”. Plasma är egentligen joniserad gas eller en gas som har laddats elektriskt med fria rörliga positiva och negativa elektroner. Plasma uppstår när gas upphettas till tillräcklig nivå där negativt laddade elektroner separeras från atomkärnorna. Plasma innehåller elektroner, molekyler eller neutrala gasatomer, positiva joner, UV-ljus med laddade gasmolekyler och atomer vilket sammantaget gör plasma till bärare av en hög inre energi. De elektriskt laddade partiklarna i plasma utgör dess högelektriska ledningsförmåga. När plasmans molekyler, joner och atomer slås samman och interagerar med fast yta (t.ex. huden) visas plasman som en gniststråle även kallat plasmablixt.

Hur fungerar det?
Plasmapennan har en tipp som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När tippen kommer nära huden skapas en syre-kvävemix som avger en blixt av plasmaljus. Under en tiondels sekund öppnas en mikrokanal i huden och värmen från plasmablixten gör att överflödig vätska ångas ut ur huden, vilket resulterar i en omedelbar åtstramning. Den ytliga "skadan" som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.

Fördelar jämfört med kirurgi:
• Snabb läkning och återhämtning.
• Ingen risk för att ta bort för mycket hud.
• Hudkvalitén på det behandlade området stärks.

Området som ska behandlas bedövas med kräm i 45 till 60 minuter innan behandlingen.
Vilka resultat förväntas:
Beroende på hud, typ, ålder och område är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle. Vi rekommenderar normalt 2–4 behandlingar. Olika faktorer som hudtillstånd, ålder och läkningsförmåga påverkar hur många behandlingar man behöver.

Jag rekommenderar ej att behandla hela ögonområdet vid ett och samma tillfälle, då det kan finnas en risk att ögat svullnar igen. Man väljer antingen övre eller undre ögonlock vid sin behandling. Dock kan andra områden läggas till som tex glabella.

Efter behandlingen:
Omedelbart efter behandlingen kan det kännas som en brännande/svidande känsla. Denna känsla kommer minska under dagen, om det är obekvämt eller kvarstår kan man ta en antiinflammatorisk medicin som tex ibumetin eller ipren. Vi har alla olika smärttröskel, så vissa kan känna mer och andra mindre efter behandlingen. Det är vanligt att det behandlade området blir något svullet. Detta är mest vanligt runt ögonen och kan vara i några dagar. Kall kompress eller is kan appliceras för att minska svullnaden.

Samma dag (direkt efter behandlingen),
tvätta ej huden, applicera endast Plaxpotkrämen 2-3 gånger.
Dag 1 (dagen efter behandlingen), Huden kan vara svullen och röd samt svida och kännas stram. Skölj försiktigt området med vatten, badda torrt med en ren och mjuk handduk (riv ej med handduken). Alsollösning (ej alsolsprit) kan användas att försiktigt rengöra huden med.
Dag 2-10 (48 timmar efter din behandling) nu kan du försiktigt rengöra huden med din vanliga rengöring, skölj huden och badda försiktigt torrt och applicera Plaxpotkrämen. Plaxpotkrämen appliceras 2-3 gånger per dag.

Efter behandlingen ska du undvika sol, bastu osv i minst två veckor. Simning och bastu är tillåten igen när alla skorpor har trillat av och såren är helt läkta. Solarium får ej användas under de närmsta 3 månaderna. Drick mycket vatten och ta gärna extra tillskott av C-vitamin och Zink. C-vitamin är viktigt för att bilda kollagen. Zink främjar sårläkningen. Är du rökare så har du ett långsammare blodflöde, detta kommer medföra att läkningsprocessen tar längre tid.
Sårskorpor kommer att bildas på det behandlade området, de kommer i första hand att vara bruna eller svarta på ytan av huden och flaga av under de följande dagarna. Det kan ta upp till 2 veckor innan de försvinner helt.
Efter att skorporna har trillat av kommer en ny, rosa hud, som måste skyddas från direkt solljus i minst 3 månader och högt solskydd ska användas (spf 50).
Eftervården är mycket viktig och måste följas noggrant. När skorporna trillat av kan rodnaden finnas kvar under de följande veckorna. Det är viktigt att inte klia, riva och pilla på området eftersom det kan leda till infektion eller ärrbildning och skorporna forceras av. Ibland kan det behandlade området bli lite grått, det här är en del av den normala läkningsprocessen och kommer att förbättras med tiden.
Risker med behandlingen är sårinfektion, dålig sårläkning. För att förhindra detta är det otroligt viktigt att man använder Plaxpot krämen. För att undvika hyperpigmentering är det viktigt att använda solskydd (spf 50), gärna hatt, keps och solglasögon.
Makeup: Anv ej makeup de första 3 dagarna. sedan kan du med fördel använda mineralmakeup.


Hållbarhet:
Huduppstramningen som uppnås är permanent, huden fortsätter dock att åldras och påverkas av yttre faktorer men resultatet håller i 4 – 6 år. Kost, levnadsvanor och hudvård är andra faktorer som påverkar läkningen och förutsättningarna att bibehålla ett bra resultat.
Kontraindikationer
Kunder som behandlats med injektion av cortison vid behandlingsområdet under senaste månaden,
-Cancer
-Infektioner
-Herpes
-Hepatit.
-Graviditet
-Allergi mot bedövningsmedel
-Pacemaker
-Autoimmuna sjukdomar, vissa autoimmuna sjukdomar kan behandlas, kontakta mig för mer information.


VANLIGA FRÅGOR:
Är Plasmapen behandling smärtsam?
Före din behandling appliceras en bedövande kräm och detta gör att själva behandlingen ej upplevs som smärtsam eller obehaglig. Men allas smärttröskel är väldigt olika, även vilket område som behandlas påverkar.
Finns det några biverkningar?
Omedelbart efter behandlingen kan området bli rött. Oftast uppstår en svullnad ca 1–2 dagar efter behandlingen men ibland kommer den senare. Efter 5–7 dagar har ofta skorporna försvunnit. Rodnad är inte längre synlig efter 2–3 månader.
Hur lång tid tar varje behandlingstid?
En behandling av t.ex. ögonlocken tar cirka 60-90 minuter med omedelbara synliga resultat.
Man kommer ca 60 minuter innan behandlingen för att applicera bedövningen. När du kommer för din första behandling, får du fylla i en hälsodeklaration.
Hur bör du förbereda dig före behandlingen?
För att vi skall kunna ge dig rätt behandling, behandlingsintensitet etc. är det viktigt att du berättar för oss om du tar några mediciner eller nyligen har tagit (antibiotika, etc.) eller om du nyligen har opererats eller gjort annan estetisk behandling på huden. Du bör även förbereda din hud ordentligt för att få bästa möjliga resultat. Behandlingen verkar sämre på dig som har torr hud. Fråga gärna om du vill ha tips hur du ska förbehandla din hud på bästa sätt.
Om jag gjort eller ska göra en microneedling behandling, hur länge ska jag vänta? En månad innan och en månad efter din Plaxpotbehandling kan du göra en microneedling. Vad gäller om jag fått filler eller botox? Plaxpot efter botox och filler går att göra efter ca 1 1/2 månad men rekommenderas ej i nära anslutning till din behandling (helst flera månader innan) detta då plasmaljuset kan förstöra/ta bort effekten av botoxen och fillern. Botox kan göras 3-4 veckor efter avslutad Plaxpotbehandling. Har du gjort på annat område än det som ska behandlas så är det inga problem.


Priser ( ca.priser )

Alla slutpriser bestäms i samråd med terapeut i din konsultation innan behandling.

I alla behandlingar ingår konsultation eftervårdskräm och bedövningssalva i priset.


Konsultation 250 kr (Dessa dras av på din bokade behandling)

Ögon, över eller under ögat 4000 kr

Kråksparkar 3000 kr 

Panna 2500-6500 kr 

Öron, rynkor runt öron 3000 kr

Nasolabialveck 3500 kr

Läpplyft 3500 kr

Mungipor 3000 kr

Rynkor övre läpp 3000 kr

Haka/käke 5000 kr

Kinder 6500 kr

Hals 5000 kr

Dekolletage 7000 kr

Händer 6000 kr

Milier från 800 kr 

Födelsemärken från 600 kr

ERBJUDANDE NU 25 % RABATT PÅ VALFRI PLASMALIFT BEHANDLING
BB GLOW MICRONEEDLING

Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetolger för att få en strålande och jämnare hudton.

Behandlingen passar både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar.

BB Glow är en microneedlingbehandling. Effekten är omedelbar, men för att få ett mer bestånde resultat rekommenderas en kur på 3-5 ggr.


Ansikte

En behandling 1990 kr

Kur 3 ggr 3995 kr

Kur 5 ggr 5995 kr

ERBJUDANDE NU 1490 KR


Ansikte med hals och dekolletage

En behandling 2495 kr

Kur 3 ggr 4995 kr

Kur 5 ggr 7495 kr
HYALURON PEN

Hur fungerar Hyaluron pen?
Hyaluron Pen är ett nålfritt system som applicerar hyaluronsyra under huden med hjälp av lufttryck.

Behandlingen sker helt utan nålar och resultatet varar kring 3 till 7 månader beroende på varje individs ämnesomsättning.
Det är en ny eftertraktad medicinskt beprövad teknologi.


Fördelar med Hyaluron Pen behandling
-Det är en förhållandevis enkel behandling.
-Det krävs inga kirurgiska ingrepp eller injektioner
-Tidseffektiva behandlingar
-Omedelbara resultat
-Smärtfritt
-Säker och betryggande behandling

Hyaluron Pen arbetar med en kraft på 800 km/h och öppnar en mikrokanal i huden och för direkt in fillern under huden från epidermis till dermis.

Fillern fördelas jämnt och bildar inga klumpar. Metoden är säker som inte ger några bestående biverkningar.

Resultatet syns omedelbart och det tar några dagar för fillern att fästa sig på plats. Behandlingen är i stort sett smärtfri

och ingen bedövning behövs (vill man så kan Emla/ Tapin appliceras 30 minuter innan behandling om man inte vill att det ska kännas minsta lilla).

Med denna teknik kan vi behandla läppar, naslobialveck och andra små rynkor runt munnen , pannrynkor/argrynka samt näsa.

I behandlingen ingår 1ml fillers.


Pris 2490 kr

ERBJUDANDE NU 1875 KROM DU MÅSTE AVBOKA

Avbokning av din tid måste ske senast 24 h före ditt inbokade besök. Vid senare avbokning, uteblivande eller om du kommer mer än 15 minuter försent till din bokade tid debiteras fullt pris.


INFÖR DITT BESÖK
-För att verkligen njuta av ditt besök så rekommenderar vi att du kommer i god tid innan, så får du ut mer av din behandling.

-Vi ber dig att respektera inbokad tid. Vid sen ankomst förbehålls rätten att korta ner behandlingstiden.

-Respektera lugnet, stäng av mobiltelefon under behandlingstiden. Även vibration.

-Åldersgräns för behandlingar är 16 år. Är du yngre än 16 år måste du ha målsmans godkännande.

-Vi reserverar oss för eventuella ändringar i behandlingsmenyn samt prisändringar.

Om du har presentkort lämnar du det i receptionen vid ankomst.